Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Mint minden márka mögött, a Lora Beauty hátterében is egy cég és annak csapata áll. 

Vállalkozásunk, a Lora Beauty Kft. teljes mértékben magyar tulajdonú, mely kis családi vállalkozásként indult 2001-ben: egy két fős kis csapatban kezdtük meg hajdíszes állványaink kihelyezését akkori első partnereinkhez. Azóta eltelt sok-sok év, és csapatunk mostanra már 26 főre bővült. Büszkén mondhatjuk el, hogy minden kollégánk magáénak érzi a vállalkozást, munkájuk és hozzáállásuk ezt tükrözi a mindennapokban nyújtott teljesítményükben. Igazi csapatmunkában tudunk dolgozni.

A Lora Beauty Kft. csapata már 14 éve foglalkozik a szépségápolási termékek és kiegészítők importjával és zárt rendszerben történő nagykereskedelmével. Kezdetben csak hajdíszek értékesítésével foglalkoztunk, később folyamatosan bővült a kínálatunk kéz- és lábápolási termékekkel, majd 2009-től kozmetikumokkal. 2014-óta forgalmazunk Disney gyermek hajdíszeket és bizsukat. Termékeink között megtalálhatóak prémium divatékszerek és ékszerórák is, Az idei évtől pedig ajándéktasakokat is forgalmazunk több méretben és designban.

Termékeink fejlesztése, megújítása elsődleges szempont számunkra, ennek megfelelően igyekszünk azokat úgy megválogatni, mint színben, mint minőségben, hogy az aktuális trendeknek, elvárásoknak és előírásoknak mindenben megfeleljenek szem előtt tartva azt is, hogy filozófiánknak megfelelően áraink is kedvezőek maradjanak népes vásárlókörünk számára.

Szemünk előtt lebeg jövőképként a kozmetikai termékek hazai gyártása, munkahelyek teremtése, jelenlegi és jövőbeni csapattagjaink létbiztonságának megtartása, gazdaságunk megerősítése. Munkánk gyümölcseként arra vágyunk, hogy termékeink használói egy kedvelt, szerethető márkaként gondoljanak a Lora Beauty-ra, logónkat látva pedig megelégedettség töltse el őket.

Keresés